Over mij

Marjoleine Hogeveen

Eigenaar Vita-Vitalis en Pedimentis-Beauté

Al ruim 25 jaar ben ik bezig met uiterlijke verzorging. In het begin voornamelijk met pedicurebehandelingen en reflexologie. Maar daarna ook met vele huidbehandelingen en massages. Pedimentis-Beauté bestaat inmiddels alweer ruim 25 jaar.

Net als veel mensen weet ik wat het is om veel stress, verdriet en pijn te ervaren en ken het effect hiervan op je lijf en geest. Op zoek naar oplossingen voor mijn fysieke ongemakken, ben ik me gaan verdiepen in de effecten van voeding op de gezondheid. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met hormooncoaching. Er ging een wereld voor me open en ik heb aan de lijve ondervonden wat een effect een voedingspatroon kan hebben op de huid, maar ook op hoe je je voelt.

Enthousiast geworden om mijn ervaringen te delen en onderbouwen met kennis, ben ik bij Sonnevelt opleidingen de studie de Hormoonfactor van Ir. Ralph Moorman gaan volgen. In 2016 heb ik deze opleiding met een diploma afgesloten.

Tijdens deze opleiding kwam ook stress counseling regelmatig ter sprake. Op dat moment zelf dacht ik al 'Dat is voor mij'. Het maakt alles wat mij interesseert compleet: schoonheid van binnen en buiten door goed voor jezelf te zorgen - letterlijk en figuurlijk. Dus ook dit opleidingstraject bij Sonnevelt heb ik met twee handen aangegrepen en ik ben er trots op mezelf inmiddels officieel stress counselor te mogen noemen.

Marjoleine Hogeveen

Wat zeggen anderen over mij?

In tijden van boosheid om onrecht liep ik met mijn emoties tegen een muur op. Ik kon er geen kant mee op. Marjoleine heeft mij op een prettige, heldere en geduldige manier anders - vriendelijker - leren kijken naar de situatie. Ik werd daardoor rustiger en kon na een tijdje beter relativeren en in perspectief zien. Ik leerde om naast verdriet ook weer te gaan genieten van het leven. Ik heb met name de warme manier van aandacht altijd erg prettig gevonden.

Marieke

k ben al jaren cliënt bij Pedimentis-Beauté. Zo heb ik onlangs ook de hormooncoaching bij Marjoleine gedaan. Ik viel maar niet af, ondanks het letten op de voeding en sporten. Sterker nog... Ik kwam aan! Marjoleine heeft mij kunnen wijzen op de oorzaak. Dat was voor mij een eye-opener! Daarnaast heeft ze mij handvatten gegeven voor een goed eetpatroon. Inmiddels ben ik 13 kilo kwijt! Dank je wel, Marjoleine!

Masja