Hormoonfactor

Hormooncoaching

» Vitaliteit & Energie

Vitaal & energiek

Door een aantal eenvoudige aanpassingen in uw voedingspatroon en levensstijl, maar ook door de manier waarop u met stress omgaat, kunt u grootse resultaten bereiken. Iedere dag zult u meer energie gaan ervaren. Zonder rare fratsen of pillen!

Mooi van binnen & buiten

Schoonheid komt niet alleen uit een potje. Het is een combinatie van verzorging, voeding, beweging en hierin de juiste balans vinden. Wij kijken naar het effect van uw voeding op uw huid, lijf en hoe u in uw vel zit. Bij ons huidinstituut - Pedimentis-Beauté - kunt u terecht voor allerlei huidbehandelingen.

Gediplomeerd Hormooncoach

Marjoleine Hogeveen is sinds 2016 een officieel gediplomeerd Hormooncoach. Zij kijkt naar gezondheidsklachten vanuit het hormonale systeem. Daarnaast adviseert zij over voeding, training en stressbeperking conform de Hormoonfactor-methode van ir. Ralph Moorman.

Bij welke klachten kan Hormooncoaching helpen?

Intake gesprek | 80 euro

Tijdens een intake gesprek van ca. 2 uur kijken we naar uw dagindeling en uw gewoonten op het gebied van voeding en beweging. Ook nemen we door in hoeverre u onder stress staat en hoe u hiermee omgaat.

Aan de hand hiervan stellen wij uw persoonlijke en praktische plan op. Alleen dan kan de knop om. Wij adviseren om enkele malen terug te komen, zodat we samen kunnen kijken waar u tegenaan loopt en hoe we dat kunnen aanpassen.

Hormooncoachingpakket

Dit pakket bestaat uit:

  • Intakegesprek van ca. 2 uur
  • 3 Herhalingsafpraken van ieder een uur
  • Het Hormoonbalans Dieetboek van Ir. Ralph Moorman
    met handige tips en makkelijk te bereiden recepten

De kosten van dit pakket zijn: 245 euro

Wat zeggen anderen over mij?

Ik ben al jaren cliënt bij Pedimentis-Beauté. Zo heb ik onlangs ook de hormooncoaching bij Marjoleine gedaan. Ik viel maar niet af, ondanks het letten op de voeding en sporten. Sterker nog... Ik kwam aan! Marjoleine heeft mij kunnen wijzen op de oorzaak. Dat was voor mij een eye-opener! Daarnaast heeft ze mij handvatten gegeven voor een goed eetpatroon. Inmiddels ben ik 13 kilo kwijt! Dank je wel, Marjoleine!

Masja

Bel of mail vandaag nog voor een afspraak

U kunt ons telefonisch bereiken via 035-5882088 of per mail info@vita-vitalis.nl